A

Apartma

Apartma za 4 do 6 oseb

  • Apartment Silva Tolmin
  • Apartment Silva Tolmin
  • Apartment Silva Tolmin
  • Apartment Silva Tolmin

Bivanje v apartmaju in vsaki izmed naših sob ponuja svojstveno doživetje in prijeten oddih. Želimo, da se pri nas počutite domače in prijetno. Ustvarite si zgodbo po svoji meri, ki jo boste za vedno nosili v srcu.

Apartma in Sobe imajo svoj vhod, kopalnico in WC, hladilnik, sef, klimo, TV in brezplačno internetno povezavo. Lokacija je zelo primerna tako za posamezne goste, pare, skupine, družine, obiskovalce poletnih glasbenih festivalov, kolesarje, padalce, pohodnike, ljubitelje vodnih športov,...

Dodatna ponudba za naše goste:

Na dvorišču ob hiši je skupna terasa z vrtno garnituro in senčnikom. V spodnji letni kuhinji si lahko tudi sami skuhate jutranjo kavo in v poletnih jutrih uživate v prebujanju narave. Prav tako prijetno je lahko tudi večerno druženje ali zgolj počitek in uživanje s prijatelji ali družino.

Na spodnji skupni terasi je tudi manjša letna kuhinja, kjer si lahko tudi sami kaj skuhate. Zajtrk pa vam lahko pripravimo mi. Poleg tega je ob terasi tudi manjši vrt in žar, ki vam bo ob peki in druženju s prijatelji prav gotovo prinesel lepe trenutke. Ob vročih poletnih dneh je to najljubši in najbolj obiskan prostor v hiši. Ob hladnejšem ali deževnem vremenu pa se ne damo motiti vremenu saj teraso lahko zapremo s steklenimi harmonika vrati.

Preverite razpoložljivost