T

Tolminka

Enoposteljna soba

Soba Tolminka je enoposteljna, mirna soba z WC in kopalnico. Soba ima SAT TV, hladilnik, klimo, sef, brezplačno brezžično internetno povezavo. S pogledom skozi strešno okno lahko občudujete bližnjo vzpetino Mengore, ki skriva bogato zgodovino. Iz sobe je izhod na teraso, opremljeno z vrtno garnituro. Terasa nudi čudovit pogled na okoliško tolminsko hribovje in počitek ali sončenje v ležalnikih.

Dodatna ponudba za naše goste:

Na dvorišču ob hiši je skupna terasa z vrtno garnituro in senčnikom. V spodnji letni kuhinji si lahko tudi sami skuhate jutranjo kavo in v poletnih jutrih uživate v prebujanju narave. Prav tako prijetno je lahko tudi večerno druženje ali zgolj počitek in uživanje s prijatelji ali družino.

Na spodnji skupni terasi je tudi manjša letna kuhinja, kjer si lahko tudi sami kaj skuhate. Zajtrk pa vam lahko pripravimo mi. Poleg tega je ob terasi tudi manjši vrt in žar, ki vam bo ob peki in druženju s prijatelji prav gotovo prinesel lepe trenutke. Ob vročih poletnih dneh je to najljubši in najbolj obiskan prostor v hiši. Ob hladnejšem ali deževnem vremenu pa se ne damo motiti vremenu saj teraso lahko zapremo s steklenimi harmonika vrati.

Preverite razpoložljivost