S

Soča

Štiriposteljna soba - dve zakonski ležišči

Soba Soča je štiriposteljna, udobna soba (2 zakonski ležišči) primerna za prijatelje ali družine. Soba ima WC in kopalnico, SAT TV, hladilnik, klimo, sef, brezplačno brezžično internetno povezavo. Iz sobe je izhod na teraso, opremljeno z vrtno garnituro in ležalniki. Terasa nudi čudovit pogled na okoliško tolminsko hribovje, počitek ali sončenje.

Dodatna ponudba za naše goste:

Na dvorišču ob hiši je skupna terasa z vrtno garnituro in senčnikom. V spodnji letni kuhinji si lahko tudi sami skuhate jutranjo kavo in v poletnih jutrih uživate v prebujanju narave. Prav tako prijetno je lahko tudi večerno druženje ali zgolj počitek in uživanje s prijatelji ali družino.

Na spodnji skupni terasi je tudi manjša letna kuhinja, kjer si lahko tudi sami kaj skuhate. Zajtrk pa vam lahko pripravimo mi. Poleg tega je ob terasi tudi manjši vrt in žar, ki vam bo ob peki in druženju s prijatelji prav gotovo prinesel lepe trenutke. Ob vročih poletnih dneh je to najljubši in najbolj obiskan prostor v hiši. Ob hladnejšem ali deževnem vremenu pa se ne damo motiti vremenu saj teraso lahko zapremo s steklenimi harmonika vrati.

Preverite razpoložljivost